COSMOPLAST ONE S.R.L. este o societate înființată în anul 2010, având ca scop principal achiziționarea deșeurilor și injecțiilor din materiale plastice, prelucrarea acestora și comercalizarea produselor obținute prin intermediul producătorilor din domeniu.

Compania este recunoscută la nivel local și național drept o promotare a activităților de reciclare și protejare a mediului înconjurător. Personalul răspunde prompt și amabil oricărui gen de solicitare de reciclare sau colectare a maselor plastice de orice tip. Echipa este formată din persoane cu vastă experiență în sortarea și alegerea materialelor plastice pentru insecție de piese.

Având ca prioritate satisfacerea clienților, punem accent pe calitatea serviciilor și promptitudinea cu care răspundem solicitărilor pe care le primim. Verificăm în mod constant dacă serviciile aduc avantaje și satisfac așteptările beneficiarilor, dacă sunt perfect adaptate profilului acestora și dacă răspund fidel cerințelor și așteptărilor lor.

Cu o echipă tânără, dinamică și motivată de dorința îndeplinirii standardelor de calitate și protecție a mediului, COSMOPLAST ONE S.R.L. se impune prin profesionalism, oferind în același timp noi soluții pentru protejarea naturii și a mediului în care trăim.

Principalele domenii în care activăm sunt:

  • Managementul deșeurilor
  • Sortarea, alegerea și măcinarea maselor plastice de toate dimensiunile

Scopul principal al COSMOPLAST ONE S.R.L. este acela de a asigura servicii de calitate clienților săi. Ne asigurăm că masele plastice ajunse în atelierele noastre sunt achiziționate, prelucrate și vândute corespunzător cerințelor și reglementărilor legale, precum și cerințelor și așteptărilor clienților.

Din punct de vedere al obiectivelor pe termen lung și scurt, amintim următoarele:

  • Creșterea calității serviciilor și eficientizarea lor
  • Dezvoltarea durabilă a serviciilor oferite
  • Protecția mediului înconjurător
  • Implementarea unor proiecte de recuperare și reciclare a materialelor plastice refolosibile

Activitatea de reciclare a maselor plastice și a diferitelor tipuri de plastic reprezintă o adevărată provocare, pe care societatea noastră reușește să o gestioneze cu succes. Ne dorim implementarea conceptului de reciclare viabilă și în România, așa că muncim din greu pentru ca tot mai multe persoane să apeleze la acest gen de servicii, în schimbul incinerării care provoacă distrugeri la nivelul atmosferei și a mediului înconjurător.

Dacă sunteți interesați să vindeți sau să cumpărați mase plastice și materii prime reciclabile, ne puteți contacta telefonic, prin email, sau prin intermediul formularului de Comandă Online. Prețurile sunt negociabile, stabilite în funcție de calitatea și cantitatea deșeurilor. Stabilim împreună toate aceste detalii și oferim toate informațiile suplimentare de care aveți nevoie, pe toată durata colaborării noastre.